Toimistotila, Matinkylä

Puolikkotie 8 - 88.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Regus Iso Omenassa Espoon Matinkylässä.

Tämä 88m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa ja neljä kahden hengen huonetta. Kerrokseen on henkilöhissin lisäksi tavarahissiyhteys. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Regus Iso Omena tarjoaa yrityksellesi erinomaisen työympäristön ja täysin varustellut toimitilat tarpeidesi mukaan. Kohteessa on laajat palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Tilaratkaisuja pystytään muuttamaan joustavasti tarpeiden mukaisesti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Puolikkotie 8
Kaupunginosa Matinkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 88.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Regus Ison Omena sijaitsee loistavalla paikalla Länsiväylän varrella ja sijainti mahdollistaa liikkumisen joustavasti ympäri pääkaupunkiseutua. Metroasema ja useat bussit lähellä.
Palvelut Regus Iso Omena tarjoaa asikkailleen mm. aula-, ja postituspalvelut, neuvottelutilat, kokouspalvelut ja -tilat sekä Business Loungen. Kauppakeskus Iso Omenan laaja palveluvalikoima kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo