Toimistotila, Ydinkeskusta

Bulevardi 7 - 234.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta edustavaa toimistotilaa Helsingin keskustassa, Bulevardilla.

Tämä 234m2 avonainen toimistotila sijaitsee A-portaan 3. kerroksessa. Toimistossa on omat keittiö- ja wc-tilat. Tilaan on mahdollista saada neuvotteluhuone. Kuvat ovat kiinteistön mallitoimistosta.

Kiinteistössä on toimitilaa yhteensä noin 5800m2. Vuokrattavia tilamahdollisuuksia on noin 240m2-480m2 väliltä jopa yli 1000m2 kokonaisuuksiin asti.

Bulevardi 7 on vuonna 1939 valmistunut funkkistalo, joka sijaitsee näyttävällä paikalla Helsingin keskustassa. Talo valmistui alun perin Varman pääkonttoriksi ja nyt kiinteistössä on käynnissä mittava saneeraushanke, joka valmistuu keväällä 2022. Sekä tilat että tekniikka modernisoidaan nykypäivän vaatimusten tasolle. Sisustus- ja materiaaliratkaisut vastaavat korkeita laatuvaatimuksia huomioiden toimivan toimistoarjen. Tehokkaat toimitilat mahdollistavat erilaiset työskentelymuodot. Kiinteistön katutasoon aukeaa kahvila ja ravintola. Työmatkapyöräilijöitä varten on suihkutilat. Keskustan monipuoliset palvelut ja lukuisat lounasravintolat sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Bulevardi 7
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 234.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 35 - 39€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Aimo Park Erottaja lähellä.
Palvelut Kiinteistön katutasoon aukeaa kahvila ja ravintola. Talossa on suihkutilat työmatkapyöräilijöille. Keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo