Toimistotila, Keskusta Tampere

Åkerlundinkatu 11 - 20.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä pientoimistotilaa Tulli Business Parkissa Tampereen keskustassa.

Regus tarjoaa erikokoisia pientoimistotiloja kiinteistön 6. kerroksesta. Toimistotilat on mahdollista vuokrata valmiiksi kalustettuina ja yrityksesi voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa tilaansa Reguksen sisällä sopimuskauden keskelläkin. Tilat on tehty toimiviksi, viihtyisiksi ja käytännöllisiksi. Tiloihin on pääsy 24/7. Kerroksesta on mahdollista vuokrata myös yksittäisiä työpisteitä coworking-alueelta. Modernit lounge-, sosiaali- ja neuvottelutilat ovat yhteiskäyttöiset muiden vuokralaisten kanssa. Kuvat ovat yleiskuvia kerroksen tiloista.

Åkerlundinkatu 11 eli Tulli Business Park tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille pääkonttoritason toimitilat, jotka tukevat yrityksen kasvua ja kehitystä. Kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen myös monipuoliset palvelut. Tulli Business Parkissa on mm. lounasravintola, aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali, pyöräparkki sekä vuokrattavia autopaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Åkerlundinkatu 11
Kaupunginosa Keskusta Tampere
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 20.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kohde sijaitsee aivan ydinkeskustassa, joten kaikki julkisen liikenteen palvelut ovat lähettyvillä. Parkkitilaa löytyy pysäköintihallista.
Palvelut Kaikki Tampereen keskustan palvelut lähistöllä. Kiinteistössä aulapalvelu, erikseen vuokrattavat neuvottelu- ja saunatilat, lounasravintola ja kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo