Toimistotila, Katajanokka

Kanavakatu 3 - 483.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa paraatipaikalta, Helsingin Katajanokalta.

Tämä 483m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, neuvotteluhuoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on mahdollista jakaa 249m2 ja 232,5m2 kokoisiin osiin. Suora käynti katutasolta mahdollistaa sen, että tilat soveltuvat esimerkiksi showroom-, näyttely- tai myymälätiloiksi. Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata 250m2-1750m2 kokoisia tilakokonaisuuksia tarpeen mukaan. Lisäksi alakerran kellaritiloja on mahdollista liittää tilakokonaisuuteen esimerkiksi studioksi tai varastoksi.

Kanavakatu 3 C on kulttuurihistoriallisesti merkittävä makasiinirakennus, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Katajanokalla. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät ja lähellä sijaitsee monipuolisesti erilaisia palveluja. Lähellä on lukuisia lounasravintoloita ja virkistyspalveluja. Lähin raitiovaunupysäkki sijaitsee noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Kiinteistön tilat on saneerattu vuonna 2015.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Kanavakatu 3
Kaupunginosa Katajanokka
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 483.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka E2013

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät raitiovaunuyhteydet. Lähimmälle metroasemalle noin 15 minuutin kävelymatka.
Palvelut Alueella on useita lounasravintoloita, Scandic hotelli ja kongressikeskus, Wanha Satama ja Allas Sea Pool.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo