Toimistotila, Vallila

Lemuntie 3-5 - 280.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Vallilan Akselissa & Elinassa.

Tämä 280m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimisto on pääosin avonainen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Tila remontoidaan uudelle vuokralaiselle. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Lemuntie 3-5 eli Vallilan Akseli & Elina on toimistokiinteistö Vallilassa. Alue tunnetaan erityisesti muotoiluun, designiin ja sisustamiseen keskittyneistä yrityksistä. Akseli & Elina sai alkunsa vuonna 2005, kun joukko eri alan suunnittelijoita päättivät muuttaa vanhan Kutter- linja-autokoritehtaan desingnäyttelykeskukseksi. Kiinteistön tilat ovat persoonallisia ja muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vuokralaisten käytössä on pyöräparkit ja suihkutilat. Kiinteistössä on lounasravintola.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Lemuntie 3-5
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 280.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13 - 17€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähimmälle raitiovaunupysäkille noin 150 metriä, Sörnäisten metroasemalle 2 km matka, Pasilan asemalle noin 2 km matka.
Palvelut Lähellä Vallilan alueen lounasravintolat ja muut palvelut. Kiinteistössä myös oma lounasravintola, pyöräparkit, suihkutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo