Toimistotila, Ydinkeskusta

Mikonkatu 17 - 376.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa arvorakennuksessa Fenniakorttelissa, Helsingin ydinkeskustassa.

Tämä edustava 376m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimisto on huoneellinen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Tilasta on näkymät Rautatientorille.

Mikonkatu 17 eli Fennia-talo on osa Fenniakorttelia, joka tarjoaa sekä sijainniltaan että saavutettavuudeltaan loistavat puitteet liiketoiminnalle. Toimitilat ovat nykyaikaisesti varustettuja, ilmastoituja ja jäähdytettyjä. Sijainti aivan rautatieaseman sekä Rautatientorin linja-autoaseman vieressä takaa loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Myös Kaisaniemen metroasema on aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Henkilöautoilijoille löytyy parkkitilaa Engelin ja Kluuvin pysäköintilaitoksissa. Kiinteistössä on aulapalvelu ja kattava ravintolamaailma.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Mikonkatu 17
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 376.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka E2007
Neliöhintaluokka 31 - 35€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Keskustan kattavat palvelut lähietäisyydellä. Lähellä myös useita pysäköintihalleja. Fennia-korttelissa on monipuolinen ravintolamaailma.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo