Toimistotila, Ratina

Hatanpään Valtatie 24 - 780.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Tampereen Dynamo Business Parkista.

Tämä 780m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila on remontoitu ja sisältää avotilaa, työhuoneita, vetäytymistiloja sekä neuvottelutiloja. Lisäksi tilassa on laadukkaat keittiö- ja wc-tilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Dynamo Business Park eli Hatanpään valtatie 24 sijaitsee näkyvällä paikalla lähellä Tampereen keskustaa, monipuolisten palveluiden äärellä. Kiinteistössä itsessään on monipuoliset Business Park-tason palvelut. Viereen avautui vuoden 2018 keväällä myös uusi kauppakeskust Ratina, joka on kävelymatkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (24)
Kohteen tiedot
Sijainti Hatanpään Valtatie 24
Kaupunginosa Ratina
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 780.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka C
Neliöhintaluokka 17 - 21€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee junaradan ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kiinteistössä parkkihalli.
Palvelut Tampereen keskustan monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä monipuoliset Business Park-tason palvelut, joita ovat mm. aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali sekä sauna- ja edustustilat. Vieressä myös uusi Ratinan kauppakeskus.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo