Toimistotila, Ruoholahti

Tallberginkatu 2 - 236.50 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa loistavalla sijainnilla Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 236,5m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on remontoitu. Toimistossa on avotilaa, neuvotteluhuone sekä omat keittiö-, suihku- ja wc-tilat.

Tallberginkatu 2 eli Tallbergintalo sijaitsee Ruoholahdessa Tallberginkadun ja Porkkalankadun risteyksessä. Tallbergintalo on yhdistetty Itämerentalon kanssa. Rakennuksilla on yhteiset neuvottelutilat, lounasravintola, lastauslaituri sekä sisäyhteys talojen välillä. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintipaikkoja voi vuokrata Ruoholahden pysäköintihallista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Tallberginkatu 2
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 236.50 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lähellä Länsiväylää. Länsisataman terminaaleihin n. 1,5 km kävelymatka.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola ja yhteiset neuvottelutilat. Lähellä myös Kauppakeskus Ruoholahden monipuoliset palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo