Toimistotila, Pitäjänmäki

Höyläämötie 14 - 162.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana nykyaikaista toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäellä.

Tämä 162m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on raakapinnoilla, ja se viimeistellään vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Toimistossa on wc-tilat ja keittiö on mahdollista rakentaa. Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto ja tuloilman jäähdytys.

Höyläämötie 14 tarjoaa kodikkaan ympäristön yrityksille. Kiinteistön tilat on saneerattu moderniin tyyliin ja tekniikka on nykypäivän tarpeita vastaavalla tasolla. Höyläämötie 14 sijaitsee Pitäjänmäen kehittyvällä alueella. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Alueelle pääsee lukuisilla busseilla ja Valimon juna-asemalle on noin 10 minuutin matka. Kiinteistö sijaitsee lähellä Vihdintietä ja Kehä I:lle on lyhyt ajomatka. Tuleva raidejokeri parantaa yhteyksiä entisestään. Alueella on lukuisia lounasravintoloita, kuntosaleja ja päivittäistavarakauppa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Höyläämötie 14
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 162.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13.5 - 17.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset kulkuyhteydet julkisella liikenteellä ja omalla autolla. Vihdintien välittömässä läheisyydessä.
Palvelut Pitäjänmäen palvelut ja lukuisat lounasravintolat ovat lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo