Toimistotila, Matinkylä

Piispanportti 11 - 408.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia loft-henkistä toimistotilaa Espoon Piispanportissa.

Tämä 408m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila on mahdollista toteuttaa avotilan ja huoneiden yhdistelmänä vuokralaisen tarpeen mukaan. Toimistossa on oma keittiö ja wc-tilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Piispanportti 11 eli The Loft House on helmikuussa 2021 valmistunut moderni toimistokiinteistö Espoon Piispanportissa, kauppakeskus Iso Omenaa ja Matinkylän metroasemaa vastapäätä. Kiinteistön katutasossa sijaitsevat aula, kahvio sekä neuvottelutilat. Kerroksissa 1-6 sijaitsevat toimistotilat. Pohjakerroksessa sijaitsevat varastotilat, tekniset tilat, väestönsuoja sekä sosiaalitilat. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee kuntosali, josta on hienot näkymät Länsiväylän suuntaan.

Kiinteistö on rakennettu kestävää kehitystä ja hyvinvointia ajatellen, WELL- ja LEED -sertifiointien mukaisesti. Moderni talotekniikka ja joustavat toimitilat varmistavat viihtyvyyden tiloissa. Kiinteistössä on 116 autopaikkaa ja runsaasti pyöräpaikkoja. Työmatkapyöräilijöille on myös omat suihku- ja pukuhuonetilat kellarikerroksessa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.


Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Piispanportti 11
Kaupunginosa Matinkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 408.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylä 2 min, Kehä II 4 min, Tapiola 10 min, Leppävaara 12 min, Helsingin keskusta 18 min, Lentokenttä 30 min.

Länsimetron liityntäliikenteen bussiterminaali sekä Matinkylän metroasema sijaitsevat kauppakeskuksen alapuolella.
Palvelut Muutaman sadan metrin säteellä on useita lounasravintoloita ja suuri päivittäistavarakauppa. Länsiväylän toisella puolella kauppakeskus Iso Omenan monipuoliset palvelut. Kiinteistössä on aulapalvelu, kahvila, neuvottelutiloja ja kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo