Toimistotila, Ratina

Hatanpään Valtatie 24 - 191.50 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Tampereen Dynamo Business Parkista.

Tämä 191,5m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on pääosin huonetoimistoa, ja se on mahdollista muokata tulevan vuokralaisen tarpeita vastaavaksi. Toimistossa on omat keittiö- ja wc-tilat. Kiinteistössä on palkkijäähdytys. Kuvat ovat kiinteistön yleisistä tiloista.

Dynamo Business Park eli Hatanpään valtatie 24 sijaitsee näkyvällä paikalla lähellä Tampereen keskustaa, monipuolisten palveluiden äärellä. Kiinteistössä itsessään on monipuoliset Business Park-tason palvelut. Viereen avautui vuoden 2018 keväällä myös uusi kauppakeskust Ratina, joka on kävelymatkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (19)
Kohteen tiedot
Sijainti Hatanpään Valtatie 24
Kaupunginosa Ratina
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 191.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka C
Neliöhintaluokka 16.5 - 20.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee junaradan ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kiinteistössä parkkihalli.
Palvelut Tampereen keskustan monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä monipuoliset Business Park-tason palvelut, joita ovat mm. aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali sekä sauna- ja edustustilat. Vieressä myös uusi Ratinan kauppakeskus.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo