Toimistotila, Pasila

Postintaival 7 B - 516.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Postin pääkonttorissa Pasilan välittömässä läheisyydessä.

Tämä 516m2 toimistotila sijaitsee B-rakennuksen 3. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä oma keittiö. Wc-tilat sijaitsevat aulassa tilan vieressä. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön yleisistä tiloista.

Postin pääkonttori sijaitsee aivan Pasilan pohjoisosassa. Kiinteistöstä löytyy Business Center-tasoiset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Kiinteistössä on mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio ja kuntosali. Toimitilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Postintaival 7 B
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 516.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla. Bussilinja 50 kulkee kiinteistön ohi. Ilmalan junaseisakkeelle n. 700 metrin matka. Kiinteistön pihalla on hyvin pysäköintitilaa.
Palvelut Kiinteistöstä löytyy mm. lounasruokala, aula- ja vastaanottopalvelut, Smart Post, iso kuntosali, hieroja, Mehiläisen työterveyshuolto sekä vuokrattavat kokous- ja neuvottelutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo