Toimistotila, Kaartinkaupunki

Eteläesplanadi 8 - 291.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa arvokiinteistössä Eteläesplanadilla.

Tämä 291m2 tila sijaitsee kiinteistön 2.kerroksessa. Tilassa on parkettilattiat ja ikkunoista aukeaa upeat näkymät Esplanadin puistoon.

Amanda sijaitsee hyvällä paikalla Esplanadin puiston vieressä, Kauppatorin läheisyydessä. Alue on tunnettu mm. rahoitusalan toimijoista, lakifirmoista, ministeriöistään sekä konsulttiyrityksistä.

Kiinteistössä on tehty LVISA- remontti, joka valmistui kesällä 2017. Sen yhteydessä myös toimisto- ja sosiaalitilat modernisoitiin. Toimitilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan avotilaksi, huoneelliseksi tai monitilatoimistoksi. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Eteläesplanadi 8
Kaupunginosa Kaartinkaupunki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 291.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 36 - 40€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Omalla autolla kulkeville keskustan pysäköintihallit kävelyetäisyydellä.
Palvelut Keskustan ja Esplanadin alueen palvelut ja pysäköintihallit vieressä. Kiinteistössä aulapalvelu, kokous- ja neuvottelutiloja, sauna- ja uima-allasosasto sekä pieniä, erikseen vuokrattavia varastotiloja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo