Toimistotila, Niittykumpu

Vuoritontuntie 22 - 247.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa uudistetussa Uusikumpu Business Parkissa, Espoossa.

Kyseinen toimisto on 247m2 kokoinen ja se sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa.

Kyseinen Business Park sijaitsee Espoon Niittykummussa, lähellä Kehä II:sta ja Länsiväylää, Länsimetron varrella. Asemakaavamuutoksen seurauksena alueesta tulee vetovoimainen asumisen, liiketoiminnan sekä palvelujen keskittymä.

Uusikumpu Business Park tarjoaa muuntojoustavat toimitilat viihtyisässä ympäristössä. Kiinteistössä on tarjolla monipuolisia yritystoimintaa tukevia palveluja kuten neuvottelutilat ja lounasravintola. Kiinteistön huoneistoala on 8100 m2 ja se on joustavasti jaettavissa erikokoisiksi toimistokokonaisuuksiksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Vuoritontuntie 22
Kaupunginosa Niittykumpu
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 247.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16.5 - 20.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää ja Kehä II:sta pitkin. Länsimetron metroasema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Palvelut Kiinteistössä tarjolla mm. aulapalvelu, toimistopalvelu, virtuaalitoimistopalvelu, ravintola- ja kahvilapalvelut, siivouspalvelu sekä yritystoimintaa helpottavia lisäpalveluja. Lisäksi rakennuksessa on neuvottelukeskus ja saunaosasto. Kellarikerroksessa on kuntosali ja parkkipaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo