Toimistotila, Matinkylä

Puolikkotie 8-10 - 500.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Espoossa, kauppakeskus Iso Omenaa vastapäätä.

Tämä 500m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 7. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa sekä työ- ja neuvotteluhuoneita. Tilassa on myös omat sosiaalitilat.

Business Park Safiiri on vuonna 2012 valmistunut moderni toimistokiinteistö, jolla on hyvä sijainti Länsiväylän lähellä. Kohteeseen on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Kiinteistön tilat hyvässä kunnossa ja ne on rakennettu niin, että tilaratkaisuja pystytään muuttamaan joustavasti vuokralaisten tarpeiden mukaisesti. Kiinteistössä on kiinnitetty erityisesti huomiota hyvään sisäilmaan. Kiinteistö tunnetaan parhaiten Outotecin pääkonttorina ja siellä toimii myös mm. Reguksen toimistohotelli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Puolikkotie 8-10
Kaupunginosa Matinkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 500.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin. Matinkylän metroasema ja useat Espoon ja seutuliikenteen bussit.
Palvelut Kiinteistössä on lounasravintola, pysäköintihalli sekä pyöräparkki. Kauppakeskus Iso Omenan monipuoliset palvelut tien toisella puolella.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo