Liiketilat, Pasila

Esterinportti 2 - 415.00 m²

Toimitilan kuvaus

Liiketilaa hyvällä paikalla Helsingin Pasilassa.

Tämä 805,5m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tilassa on isot ikkunat, ja se soveltuu monenlaiseen toimintaan. Tilaan on lastausyhteys takakautta isommallakin autolla. Liiketilaan sisältyy 78m2 kokoiset sosiaalitilat. Kokonaisuus on mahdollista jakaa 313m2 toimisto-osaan ja 415m2 logistiikka-/varasto-, showroomtilaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Esterinportti 2 on toimistokiinteistö, joka sijaitsee Länsi-Pasilassa vain kivenheiton päässä kauppakeskus Triplasta. Kiinteistössä on tasokas lounasravintola Factory. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Esterinportti 2
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 415.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 21 - 25€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Pasilan juna-asema lähellä. Hyvät raitiovaunu- ja bussiyhteydet.
Palvelut Kauppakeskus Triplan monipuoliset palvelut, erikoisliikkeet ja lounasravintolat kivenheiton päässä. Kiinteistössä on monipuolinen ja tasokas Factory ravintola.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo