Toimistotila, Pohjola

Junakatu 9 - 124.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Turun Logomossa.

Tämä 124m2 toimitila sijaitsee Logomon Konttorissa, 1. kerroksessa. Toimistosta on näkymät viihtyisään Konttorin yhteiskäyttöalueeseen. Tila on avonainen, ja siihen kuuluu oma keittiöpiste ja wc-tila. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Logomo sijaitsee Turun päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä, Pohjolan kaupunginosassa. Kiinteistö on vanha VR:n konepaja, joka toimii nykyään kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskuksena. Logomossa on mahdollista järjestää erikokoisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Logomo Byrå ja Logomo konttori tarjoavat yrityksille viihtyisiä ja yhteisöllisiä toimitiloja, joissa on tarjolla uusin tekniikka ja erinomaiset tilaratkaisut. Vuokralaisten käytettävissä on kattava valikoima edustavia yhteiskäyttötiloja, kuten koulutus- ja kokoustiloja, viihtyisiä aulatiloja, lounge- ja keittiötiloja sekä saunatiloja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.


Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Junakatu 9
Kaupunginosa Pohjola
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 124.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset bussi- ja junayhteydet.
Palvelut Logomossa on erikokoisia koulutus- ja kokoustiloja, auditorio, viihtyisä lounasravintola, baari, saunatilat, monipuoliset tapahtumatilat sekä vuokrattavia autopaikkoja. Kiinteistössä suihkutilat, pukuhuoneet ja pyöräkatos. Ravintolasta on mahdollista saada catering-palveluita tilaisuuksiin ja kokouksiin.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo