Toimistotila, Ydinkeskusta

Yrjönkatu 23 A - 149.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavissa toimistotilaa Helsingin parhaalta paikalta, Forumin kauppakorttelin viihtyisältä sisäpihalta.

Tämä 149m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila koostuu erikokoisista huoneista. Toimisto on siistissä kunnossa ja siitä avautuvat näkymät kahteen suuntaan.

Forum sijaitsee liikenteellisesti erinomaisessa paikassa ja sinne on sisäyhteys sekä Helsingin rautatieasemalta että Kampista. Hisseillä pääsee suoraan myös Forumin parkkihalliin. Kauppakortteli tarjoaa vuokralaisille lisäksi erinomaiset palvelut henkilökuntaetuineen.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Yrjönkatu 23 A
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 149.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka E2007

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Helsingin rautatieasemalle ja metroasemalle on lyhyt matka, joka on mahdollista kulkea myös sisäkautta. Kiinteistön edestä menee useita busseja ja raitiovaunuja.
Palvelut Kauppakeskuksessa on monipuoliset palvelut. Esimerkiksi ravintolavaihtoehtoja on jopa yli 30. Parkkipaikkoja voi vuokrata Forumin pysäköintihallista. Lähellä on myös muut Helsingin keskustan monipuoliset palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo