Toimistotila, Pitäjänmäki

Valimotie 21 - 76.50 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Pitäjänmäellä, näkyvällä paikalla Vihdintien varrella.

Tämä 76,5m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa, pientoimistoalueella. Tila on siistiä avotilaa. Pientoimistoalueen vuokralaisten yhteiskäytössä on taukotila, wc-tilat ja neuvottelutilaa. Yhteiskäyttötiloista tulee lisäksi 26,3m2 jyvityksiä.

Valimotie 21 on toimistokiinteistö Pitäjänmäellä, jonka tilat uusittu täysin ja ne valmistuivat loppuvuodesta 2018. Kohteessa on mm. kahvila- ja baristapalveluja sekä laadukasta lounasruokaa. Kiinteistössä on myös vuokrattavia neuvottelutiloja, aulapalvelu ja auditorio. Tämä kiinteistö on ehdottomasti yksi Pitäjänmäen alueen tyylikkäimmistä toimistokohteista.

Kiinteistön jokaisessa rappukäytävässä on tavarahissi, joten tavaran lastaus tiloihin on helppoa. Tiloja on mahdollista muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Parkkipaikkoja on sekä pihalla ja kellarissa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Valimotie 21
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 76.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16 - 20€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Hyvät kulkuyhteydet Vihdintietä pitkin tai Kehä I:n, Hämeenlinnanväylän ja Turunväylän kautta.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu, laadukas Warrior Coffee barista palveluineen ja erinomaista lounas- ja kokoustarjottavaa tarjoava Sodexo Bistro. Neuvottelutilat ja auditorio ovat vuokrattavissa erikseen. Lisäksi kiinteistössä crosstraining- sali. Parkkipaikkoja sekä pihassa että hallissa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo