Toimistotila, Hatanpää

Hatanpään valtatie 36 - 437.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Tampereen Hatanpään alueella.

Tämä 437m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, huoneita sekä omat wc-tilat sekä inva-wc. Keittiö on mahdollista rakentaa. Tila on remontoitu.

36Hatanpää sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä Tampereen keskustasta. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, pyöräpaikkoja, kuntosali sekä pukuhuone- ja sosiaalitilat. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa. Kiinteistössä valmistui mittavat kunnostustyöt vuonna 2021, ja nyt se tarjoaa viihtyisiä ja moderneja toimitiloja. Kunnostuksessa keskityttiin kehittämään kiinteistön vastuullisuutta parantamalla energiatehokkuutta, sisäilmaa ja teknistä tasoa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (20)
Kohteen tiedot
Sijainti Hatanpään valtatie 36
Kaupunginosa Hatanpää
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 437.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka B
Neliöhintaluokka 21 - 25€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet autolla ja busseilla. Lähin bussipysäkki alle 300 metrin päässä. Tampereen juna-asemalle noin 1,6 kilometrin matka.
Palvelut Kiinteistössä on autopaikkoja, aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali ja sosiaalitilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo