Liiketilat, Kuninkaanportti

Ratsumestarinkatu 6 - 402.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista ja valoisaa katutason liiketilaa Porvoossa, Kuninkaanportissa.

Tila on avonaista ja sisältää omat sosiaali- ja wc-tilat, suihkun, sekä kolme toimisto-/neuvotteluhuonetta. Liiketilaan on oma sisäänkäynti suoraan pysäköintialueelta.

Kuninkaanportti sijaitsee Porvoon vilkkaalla kaupallisella alueella, noin kahden kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Lähiympäristössä toimii useita kodin sisutamiseen ja remontointiin keskittyneitä yrityksiä. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet Porvoon keskustasta ja pihalla on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja. Porvoon 50 000 ostovoimaisen kuluttajan lisäksi asiakasvirtoja tulee myös laajemmalta alueelta Sipoo-Loviisa -akselilta ja Mäntsälästä asti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Ratsumestarinkatu 6
Kaupunginosa Kuninkaanportti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 402.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 6 - 10€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla. Moottoritien läheisyydessä, Mäntsälä-Hyvinkää-tien varrella. Hyvät julkiset liikenneyhteydet Porvoon keskustasta.
Palvelut Kuninkaanportin lähialue on vilkas kauppakeskittymä. Alueella mm. huoltoasema, Gigantti, K-Rauta, Motonet, Hong Kong, Jysk sekä mm. auto- ja veneliikkeitä. Kiinteistön pihassa runsaasti pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo