Toimistotila, Ydinkeskusta

Mannerheimintie 20 B - 26.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia Business Center- tilaa Meeting Park Forumissa.

Tämä 26m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa.

Meeting Park sijaitsee ehdottomasti parhaimmalla paikalla Helsingin keskustassa. Se tarjoaa pientoimistoja ja etätyötiloja sekä todella kattavan valikoiman BC- palveluita. Vuokralaisille sekä ulkopuolisille asiakkaille tarjotaan kokous- ja koulutustiloja videoneuvottelupalveluineen sekä edustustilat saunoineen. Kiinteistössä on myös täysin oma koulutuskeskus. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Toimistotilan vuokra sisältää kaikki peruspalvelut, joihin lukeutuvat mm. vastaanottopalvelu, kopionti ja tulostus, kahvi/tee omaan käyttöön, kokous- ja etätyötilat, siivous sekä internetyhteydet. Vuokrahinnat ovat todella kilpailukykyisiä ja vuokrausehdot erittäin joustavia.

Tästä toimistosta näkymät Kukontorin suuntaan, pohjakuvassa tila on numero 45.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Mannerheimintie 20 B
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 26.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 73 - 77€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Metro, raitiovaunut, bussit ja juna kaikki lyhyen matkan päässä. Kiinteistön alla pysäköintihalli.
Palvelut Business Meeting Park tarjoaa toimistopalvelujen lisäksi vastaanottopalvelun, kokous- ja koulutustiloja sekä saunatilat terassilla. Kiinteistössä 30 ravintolaa/kahvilaa ja yli sata erikoisliikettä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo