Office, Ruoholahti

Porkkalankatu 22 - 2217.00 m²

About the place

Nykyaikaista ja muuntojoustavaa toimistotilaa Ruoholahden Tähdessä.

Tämä 2217m2 toimistokokonaisuus sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on mahdollista jakaa 1244m2 ja 973 m2 osiin. Myös pienempien kokonaisuuksien vuokraaminen on mahdollista. Toimisto on pääosin avonainen, ja siihen kuuluvat omat wc- ja taukotilat. Tila pintaremontoidaan uudelle vuokralaiselle.

Porkkalankatu 22 eli Ruoholahden Tähti on modenrni toimistokiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Sen tilat ovat erittäin joustavia ja ne muokataan usein asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Vuokralaisia palvelevat aulapalvelu, lounasravintola sekä erikseen vuokrattavissa olevat neuvottelu- ja kokoustilat. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Länsiväylää ja Ruoholahden metroasemallekin on vain 500 metrin matka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (10)
Target information
Location Porkkalankatu 22
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 2217.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 23 - 27€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Metroasemalle 500 metrin matka. Länsiväylän vieressä.
Services Lähellä Kauppakeskus Ruoholahden palvelut. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kokoustiloja ja pyöräkatos.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo