Office, Keskusta Tampere

Finlaysoninkatu 5 - 801.00 m²

About the place

Toimistotilaa Finlaysonin perinteikkäällä ja saneeratulla tehdasalueella.

Tämä 801m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, toimistohuoneita, neuvotteluhuone sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Finlaysonin toimistoalue sijaitsee Tampereen keskustassa. Se on useiden eri alojen vilkas työpaikkakeskittymä, josta löytyy runsaasti myös vapaa-ajan palveluja. Finlaysonin alue on tunnettu sen punatiilisistä tehdasrakennuksistaan, jotka nykyään palvelevat yrityksiä toimitila- ja liikekäytössä. Alueella toimii paljon tietotekniikka-alan toimijoita, ravintoloita ja erilaisia vapaa-ajan palveluita tuottavia yrityksiä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (2)
Target information
Location Finlaysoninkatu 5
Part of the city Keskusta Tampere
Contract Type Rent
Floor Plan 801.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Valtatie 12 lähellä. Hyvät bussiyhteydet Keskustorilta.
Services Tampereen keskustan monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä on muun muassa useita ravintoloita, kahvila, Megazone, museoita, käsityöliikkeitä, Mehiläisen terveysasema sekä Finnkinon elokuvateatteri. Vuokrattavissa autopaikkoja lähialueen parkkihalleista.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo