Office, Otaniemi

Vaisalantie 4 - 842.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Otaniemen teknologiakeskittymästä, Innopoli 3:sta.

Kyseinen 842m2 toimistotila sijaitsee B-talon 2. kerroksessa. Tila on mahdollista jakaa 503m2 ja 339m2 kokoisiin osiin. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Innopoli 3 sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella. Aalto yliopiston metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja Raide-Jokeri on parantanut liikenneyhteyksiä entisestään. Keilaniemen ja Leppävaaran yrityskeskittymät ja palvelut sijaitsevat vain viiden minuutin ajomatkan päässä.

Technopoliksen Otaniemen kampus tarjoaa muuntojoustavien toimitilojen lisäksi monipuoliset kokous- ja neuvottelutilat. Yritysten käytettävissä on lukuisat arkea helpottavat palvelut, kuten aulapalvelu, ravintoloita, kuntosali, runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen latausmahdollisuus. Kampuksella järjestetään vuokralaisille myös mielenkiintoisia verkostoitumistapahtumia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (17)
Target information
Location Vaisalantie 4
Part of the city Otaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 842.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 19.3 - 23.3€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: busseja joka puolelta pääkaupunkiseutua. Kehä I:n tuntumassa. Hyvät kulkuyhteydet myös Länsiväylältä ja Turunväylältä.
Services Kiinteistössä aula-, tietoliikenne-, turvallisuus, toimisto- sekä toimintojen ylläpitopalvelut. Rakennuksessa lounasravintola ja lähellä Otaniemen alueen useat lounaspaikat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo