Leadoo Marketing Technologies

Leadoo Marketing Technologies tarvitsi uudet toimistotilat, sillä nykyiset Sörnäisten toimistotilat alkoivat käydä liian pieniksi. Leadoo MT oli suoraan yhteydessä Bureau Toimitiloihin, kun uusi tilatarve ilmeni.

”Olemme tehneet Bureaun kanssa yhteistyötä, joten oli luontevaa laittaa heille viestiä suoraan. Myös ensimmäinen toimitilamme löytyi Bureaun kautta, joten kokemus heidän kanssaan työskentelystä on ollut aina positiivinen”, kertoo Leadoo MT:n toimitusjohtaja Mikael da Costa.

 

Leadoo MT:llä oli alusta lähtien selkeä näkemys uuden toimitilan kriteereistä. He halusivat löytää tyylikkään avotoimistotilan, jonne voisivat sijoittaa jo olemassa olevat 10 Framery-koppiaan. Bureaun välittäjä kartoitti sopivia toimistotiloja mm. Hakaniemestä, Sörnäisistä ja Kalasatamasta.

 

”Saimme Bureaun välittäjältä useita ehdotuksia tarpeisiimme sopivista tiloista. Näytöt onnistuivat tosi kivasti peräjälkeen, ja kaikkiin kysymyksiimme saimme apua nopeasti. Tilojen etsiminen tuntui jopa helpolta. Välittäjä hoiti koko prosessin alusta loppuun asti 10+ arvoisesti”, da Costa kuvailee.

 

Uudet toimistotilat löytyivät hyvinkin läheltä vanhaa osoitetta, Helsingin Sörnäisistä. Kohteen etuna oli autopaikkojen hyvä saatavuus ja toimistotilan muuntojoustavuus. Leadoo MT muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa 2021.

 

Saimme Bureaun välittäjältä useita ehdotuksia tarpeisiimme sopivista tiloista. Näytöt onnistuivat tosi kivasti peräjälkeen, ja kaikkiin kysymyksiimme saimme apua nopeasti. Tilojen etsiminen tuntui jopa helpolta. Välittäjä hoiti koko prosessin alusta loppuun asti 10+ arvoisesti.

Mikael da Costa CEO, Founder, Leadoo Marketing Technologies
Haaste Nykyiset toimistotilat alkoivat käydä liian pieniksi. Ratkaisu Välittäjä löysi tyylikkään ja tarpeisiin sopivan avotoimistotilan läheltä vanhoja toimitiloja. Tilan koko 476 m² Tilatyyppi Toimisto
Leadoo Marketing Technologies

Leadoo Marketing Technologies on perustettu vuonna 2018, ja se on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä. Leadoo MT tarjoaa yrityksille vuorovaikutuksellisiin chatbotteihin perustuvan teknologia-alustan, joka auttaa yrityksiä konvertoimaan ja tunnistamaan liidejä verkkosivuliikenteestään.

 

Leadoo on tehokas myynnin ja markkinoinnin työkalu, joka muuttaa huomion ja tunnettuuden kiinnostukseksi, ruokkii asiakkaiden kiinnostusta ja luo kysyntää sekä saa ihmiset toimimaan. Bottien avulla yritysten on mahdollista generoida jopa 30-70% enemmän liidejä nykyisistä sivustokävijöistään.

 

Erilaisten bottien lisäksi Leadoo MT tarjoaa asiakkailleen analytiikkatyökalun, joka mahdollistaa datalla johdettujen päätösten tekemisen. Datan avulla on mahdollista tunnistaa asiakkaiden tarpeita, optimoida chatbotteja ja sitä kautta saavuttaa parempia tuloksia. Leadoon Smart Profilesin ansiosta yritykset voivat tunnistaa sivustokävijöitä ja seurata heidän käyttäytymistään. Datan avulla kävijöistä luodaan yksilöllinen profiili, jonka avulla on mahdollista analysoida kävijöiden asiakaspolkuja ja tunnistaa potentiaalisimpia liidejä.

 

Lue lisää Leadoo MT:n palveluista