Sugar Helsinki

Sugar Helsinki aloitti uusien toimitilojen etsinnän, koska he tarvitsivat kasvun myötä lisätilaa sekä toimistolle että showroomille. Yritys oli heti prosessin alussa yhteydessä välittäjään, koska he halusivat saada kattavan käsityksen siitä, minkälaisia toimitiloja markkinoilla on tarjolla ja miten asian kanssa kannattaisi edetä.

“Alusta lähtien meillä oli selkeä käsitys siitä, että tilan tulisi olla avara, valoisa, hieman vanhaa tilaa suurempi, helposti muokattavissa ja ehdottomasti hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi arvostamme kestäviä ja laadukkaita materiaalivalintoja, emmekä halunneet tilaan hukkaneliöitä. Toimisto- ja showroomkäyttöön sopivassa tilassa täytyy olla sekä rauhallista työskentelytilaa että tilaa hostata vieraita. Olimme kuitenkin avoimia erilaisille ratkaisuille sopivan tilan löydyttyä, mutta lopulta emme joutuneet joustamaan tarpeistamme tai tekemään kompromisseja. Välittäjä esitteli meille keskenään hyvin erilaisia, mutta tarpeisiimme sopivia tiloja, mikä auttoi tekemään nopeasti päätöksen, kun oikea tila osui kohdalle”, kertoo Sugar Helsingin brändi- ja viestintäpäällikkö Essi Hautaluoma.

 

Toimitilojen etsiminen ei ollut yritykselle entuudestaan tuttua, mutta ammattitaitoinen välittäjä oli apuna kaikissa tilanteissa ja asiakas pystyi luottamaan siihen, että välittäjä ymmärsi tilatarpeen kriteerit. Tavoitteena oli löytää uudet toimitilat sekä showroom- että toimistokäyttöön hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustan alueelta. Tilojen tuli olla helposti muokattavissa ja sopia budjettiin.

 

”Bureaulta ehdotettiin monipuolisesti ja rohkeasti erilaisia tiloja, myös sellaisia, jotka eivät vielä olleet julkisesti vuokrattavissa. Välittäjä ymmärsi tarpeemme ja tarttui haasteeseen. Lisäksi koimme pääsevämme pikaisella aikataululla katsomaan tiloja ja välittäjämme vastasi kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin. Asiat sujuivat mutkitta ja erittäin joustavasti”, Hautaluoma kuvailee.

Bureaulta ehdotettiin monipuolisesti ja rohkeasti erilaisia tiloja, myös sellaisia, jotka eivät vielä olleet julkisesti vuokrattavissa. Välittäjä ymmärsi tarpeemme ja tarttui haasteeseen. Lisäksi koimme pääsevämme pikaisella aikataululla katsomaan tiloja ja välittäjämme vastasi kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin. Asiat sujuivat mutkitta ja erittäin joustavasti.

Essi Hautaluoma Brand and Communications Manager, Sugar Helsinki
Haaste Asiakas tarvitsi isommat, muunneltavat toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Ratkaisu Tarpeisiin sopiva toimistotila löytyi loistavalta sijainnilta Helsingin ydinkeskustasta, Vilhonkadulta. Tila oli muunneltava ja osui asiakkaan budjettiin. Tilan koko 204 m² Tilatyyppi Toimisto/showroom
Sugar Helsinki

Sugar Helsinki on vuonna 2011 perustettu pr- ja viestintätoimisto. Yrityksen tärkein tehtävä on luoda vastuullisesta ja kestävästä kuluttamisesta kaupallisesti kannattavaa liiketoimintaa. Yrityksen visiona on, että vastuulliset ja ekologiset valinnat rakentavat uutta kulutusnormia, joka lisää niin yksilöiden, yritysten kuin yhteiskunnankin hyvinvointia.

 

Sugar Helsinki on vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija tuotekehityksen konsultoinnista viestintään ja vaikuttajamarkkinointiin. Heidän tavoitteenaan on inspiroida suomalaisia tiedostavampaan kuluttamiseen ja löytämään ekologiset, eettiset ja läpinäkyvästi toimivat brändit.

 

Yritys auttaa asiakasbrändejään ottamaan oman paikkansa markkinoilla sekä nostamaan tunnettuuttaan hyvin johdetun viestintästrategian ja suunnitelmallisen viestinnän avulla. Palveluihin kuuluvat strategiatyön lisäksi mm. vaikuttajamarkkinointi, lanseeraukset, sosiaalinen media sekä tapahtumien järjestäminen niin kasvokkain kuin verkossakin.

 

Lue lisää Sugar Helsingin palveluista ja toiminnasta