Office, Ruoholahti

Hiilikatu 3 - 12.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Technopolis Ruoholahdessa.

Vuokrattavana 12m2-40m2 kokoisia pientoimistotiloja. Sosiaalitilat ovat yhteiskäyttöiset. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Technopolis Ruoholahden erinomainen sijainti Länsiväylän juurella, ruuhka-aikoihin metrolta kampuksen pihalle kuljettava minibussi ja kattavat kiinteistöpalvelut takaavat pääkonttoritasoisen laadun. Vieressä sijaitseva merellinen Lapinlahti tarjoaa mainion virkistäytymisympäristön sekä pyöräreitin kahviloineen.

Laadukkaat ja hyväkuntoiset tilat ovat muunneltavissa yritysten tarpeiden mukaan. Itse toimistoja ja upeaa sijaintia täydentävät kampuksen alla sijaitseva suuri pysäköintihalli sähköautojen latauspaikkoineen, ystävällinen ja avulias aulapalvelu, laadukkaat kahvila- ja ravintolapalvelut sekä kokoustilat moninaisiin tarpeisiin. Tämän lisäksi yhteisö järjestää erilaisia tapahtumia kuten verkostoitumistilaisuuksia, juoksukouluja ja joogaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (9)
Target information
Location Hiilikatu 3
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 12.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät linja-autoyhteydet. Metro ja raitiovaunu kävelymatkan päässä. Aivan Länsiväylän vieressä.
Services Tarjolla on mm. erittäin hyvin muunneltavissa olevat kokoustilat ja videoneuvottelumahdollisuus, aulapalvelu ja maan alla pysäköintitilaa. Kiinteistöstä löytyy myös lounasravintola.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo