Office, Kaartinkaupunki

Korkeavuorenkatu 35 - 346.00 m²

About the place

Toimistotilaa upeassa kiinteistössä, loistavalla paikalla Korkeavuorenkadulla.

Tämä 346m2 muuttovalmis toimisto sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä sisäpihan puolelta ja rapusta. Toimistossa on avotilaa, erikokoisia työhuoneita ja neuvottelutiloja, oma keittiö, wc-tilat ja lounge-alue. Tilaa on mahdollista remontoida vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Korkeavuorenkatu 35 on upea kivilinna, jonka on suunnitellut arkkitehti Lars Sonck. Tämä jugend-henkinen arvokiinteistö valmistui vuonna 1907 Helsingin puhelinyhdistyksen pääkonttoriksi. Toimitilat peruskorjattiin vuonna 2011 nykyaikaisten toimistovaatimusten mukaisiksi. Kiinteistö sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla Helsingin keskustassa ja sen ympäriltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (17)
Target information
Location Korkeavuorenkatu 35
Part of the city Kaartinkaupunki
Contract Type Rent
Floor Plan 346.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class E2007
Price 28 - 32€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Services Lähellä kaikki Esplanadin ja muun keskusta-alueen palvelut. Useita lounasravintoloita kävelyetäisyydellä. Parkkihalleja vieressä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo