Storage, Viinikkala

Suokallionkuja 8 - 4700.00 m²

About the place

Uutta varastotilaa Vantaan Viinikkalasta, K3 Logistics Westistä.

Vapaana on vielä 4700 m2 logistiikkatilaa, joka valmistui kesän 2020 aikana. Varastotiloissa on lastaustaskut ja -laiturit sekä maantaso-ovet, jotka mahdollistavat erityyppisten tuotteiden käsittelyn. Tila koostuu 3700m2 kokoisesta varasto-/tuotantotilasta, noin 540m2 kokoisesta parvi-/varastotilasta sekä noin 450m2 kokoisista toimisto- ja sosiaalitiloista.

K3 Logistics West tarjoaa täysin uutta logistiikkatilaa keskeiseltä paikalta, Helsinki-Vantaan lentoaseman vierestä, Kehä III:n välittömästä läheisyydestä. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m. Tontin koko on 28 000 m². Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen.

Alue tarjoaa erinomaisen sijainnin ja monipuoliset palvelut logistiikka-alan toimijoille. K3:n alueella sijaitsee mm. lounasravintoloita, Nesteen D-piste ja VAK:n raskaan liikenteen
huoltopalveluja sisältäen korjaustyöt, rekkapesun, maalaamotyöt ja
katsastuspalvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Suokallionkuja 8
Part of the city Viinikkala
Contract Type Rent
Floor Plan 4700.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 7.4 - 11.4€/m2

Services in the area

Connections Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä. Hyvät yhteydet Kehä III:sta ja Tuusulanväylää pitkin.
Services Alueella on mm. lounasruokala, Nesteen D-piste, ja VAK:n raskaan liikenteen huoltopalvelut, lukuisia hotelleja, elämyskeidas Flamingo ja kauppakeskus Jumbo.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo