Office, Hakaniemi

Pitkänsillanranta 3 - 355.50 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Hakaniemessä, meren äärellä.

Tämä 355,5m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Se koostuu työ- ja neuvotteluhuoneista. Tilasta on upeat maisemat Töölönlahden suuntaan. Toimistossa on oma keittiö, wc-tilat, oma suihku sekä oma parveke. Toimisto on siistissä kunnossa, mutta sitä on mahdollista remontoida vuokralaisen näköiseksi. Tila on mahdollista vuokrata yhdessä viereisen 658m2 toimiston kanssa, jolloin kokonaispinta-ala on 1013,5m2.

Pitkänsillanranta 3 on toimisto- ja liikekiinteistö Hakaniemen torin kupeessa, joka tarjoaa eloisan työympäristön monipuolisine palveluineen. Lisäksi se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (12)
Target information
Location Pitkänsillanranta 3
Part of the city Hakaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 355.50 m²
Floor 5 Floor
Energy Class D
Price 21 - 25€/m2

Services in the area

Connections Loistavat liikenneyhteydet joka suuntaan keskellä kaupunkia. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.
Services Hakaniemen torin ja sen ympäristön tarjoamat kattavat palvelut käden ulottuvilla. Kiinteistössä on pyöräparkki työmatkapyöräilijöitä varten.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo