Office, Runsor

Runsorintie 1 - 1000.00 m²

About the place

Toimitilaa Runsoria Business Parkissa Vaasassa, Airport Parkin alueella.

Kiinteistössä on vuokrattavana 1000m2 toimistotilaa. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Runsorintie 1 eli Runsoria Business Park on monipuolinen kiinteistö, joka tarjoaa asiakkailleen toimisto-, varasto-, tuotanto- ja liiketilaa. Tilat ovat jaettavissa ja muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistössä aula- ja vastaanottopalvelut, erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelu- edustus- ja koulutustiloja sekä suosittu lounasravintola. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja, joista osa on lämpötolpallisia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Runsorintie 1
Part of the city Runsor
Contract Type Rent
Floor Plan 1000.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law
Price 6 - 10€/m2

Services in the area

Connections Hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähellä E12-moottoritietä ja Vaasan lentoasemaa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Services Kiinteistössä aula- ja vastaanottopalvelut, erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelu- edustus- ja koulutustiloja (mm. 72 hengen auditorio) ja suosittu lounasravintola. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja, joista osa on lämpötolpallisia.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo