Office, Pasila

Televisiokatu 4 - 433.00 m²

About the place

Modernia pääkonttoritason toimistotilaa Pasilan Visiossa.

Tämä 433m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa sekä 3 toimistohuonetta, yksi 4 hengen tiimihuone sekä 12 hengen neuvotteluhuone. Yhteiskäyttöiset wc-tilat naapuritilan kanssa. Mahdollisuus rakennuttaa myös omat WC-tilat. Oma sähkömittari. Aulapalvelu veloitetaan erikseen.

Pasilan Visio eli Televisiokatu 4 on toimistokiinteistö, hyvällä sijainnilla Länsi-Pasilassa. Kiinteistön katutasossa on vastaanottoaulan ja toimistotilojen lisäksi neuvotteluhuoneita vieraiden tapaamista varten sekä suurempi monitoimitila esimerkiksi yritysten koulutus-, esittely- tai tiedotustilaisuuksissa käytettäväksi. Sisääntulokerroksen yläpuolella on neljä toimistokerrosta, joiden yhteenlaskettu vuokrattavan toimistotilan pinta-ala on yhteensä noin 11 000 m2.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi edustustason kokoushuonetta sekä henkilökunnan kuntosali. Kiinteistö on varustettu ARE-Sensus järjestelmällä, joten sisäilmaolosuhteet ovat parhaat mahdolliset. Rakennuksessa on kaksi maanalaista kerrosta, joihin sijoittuvat pysäköintitilojen lisäksi henkilökunnan sosiaalitilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (12)
Target information
Location Televisiokatu 4
Part of the city Pasila
Contract Type Rent
Floor Plan 433.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class D
Price 19.9 - 23.9€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Bussi- ja raitiovaunupysäkit löytyvät kohteen välittömästä läheisyydestä. Pasilan juna-asema kävelymatkan päässä.
Services Business Centerin käyttäjäpalvelut, kuten aulapalvelu, neuvottelutilat, vartiointi, henkilökuntaravintola, kabinetit, kuntosali yms. Kiinteistössä parkkihalli.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo