Office, Ratina

Hatanpään Valtatie 30 - 830.00 m²

About the place

Siistiä toimistotilaa Tampereen Valtatie 30:ssä.

Tämä 830m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila on muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan avotoimistoksi tai huoneelliseksi toimistoksi. Tila voidaan myös jakaa eri käyttäjille.

Valtatie 30 eli Hatanpään valtatie 30 on Tampereen moderni yrityskeskittymä. Kiinteistö on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä ja se sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa Hatanpään valtatien varrella. Kiinteistössä on oma lounasravintola, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, aulapalvelu sekä saunatilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Hatanpään Valtatie 30
Part of the city Ratina
Contract Type Rent
Floor Plan 830.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Kiinteistö sijaitsee junaradan ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kiinteistössä parkkihalli, jossa on myös hybridi- ja sähköautojen latausmahdollisuus.
Services Kiinteistössä kattavat palvelut mukaan lukien oma lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja ja saunatilat. Tampereen keskustan monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kävelymatkan päässä myös vuonna 2018 valmistunut Ratinan kauppakeskus.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo