Office, Pitäjänmäki

Valimotie 1 - 817.00 m²

About the place

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Helsingin Pitäjänmäellä.

Kyseinen 817m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilat on joustavasti muokattavissa ja niihin on useampi sisäänkäynti. Koko kerros jaettavissa 3-4 käyttäjälle: 273m2, 546m2, 817m2 ja 1091m2 osiin. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista ja siitä, millaiseksi ne on mahdollista remontoida.

Valimotie 1 on toimitilakiinteistö, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen yritysalueella. Kiinteistö tarjoaa yritykselle tehokkaat ja muuntojoustavat toimistotilat kaikkiin tarpeisiin. Rakennuksen julkisivu uudistettiin vuonna 2010. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys. Lisäksi kellarikerroksessa on varastotiloja, sekä sosiaalitilat naisille ja miehille. Kiinteistölle on helppo saapua ja parkkitilaa löytyy runsaasti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (10)
Target information
Location Valimotie 1
Part of the city Pitäjänmäki
Contract Type Rent
Floor Plan 817.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class D2018
Price 16 - 20€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: useat bussit ja raidejokeri. Hyvät kulkuyhteydet Kehä I:lta, Hämeenlinnanväylältä, Turunväylältä ja Vihdintieltä.
Services Kiinteistössä oma lounasravintola. Lähellä mm. lisää lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa ja kuntosaleja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo