Office, Keskusta Oulu

Kirkkokatu 16 - 60.00 m²

About the place

Vuokrattavana liiketilaa Oulun keskustassa Kauppakortteli Pekurista.

Tämä liiketila on kooltaan 60m2 ja se sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa ravintoloiden keskittymän ylimmissä kerroksessa. Tila soveltuu liiketilan lisäksi esimerkiksi vastaanottotilaksi, viinibaariksi, toimistoksi tai vaikka kabinetiksi. Lasikattoinen Pekurin Patio on viihtyisä ja vehreä sisäpiha, joka tarjoaa loistavat puitteet ajanviettoon terassilla säällä kuin säällä.

Kauppakortteli Pekuri perustettiin entisen Stockmannin tavaratalon tilalle. Se sijaitsee erinomaisella paikalla Oulun keskustassa, kävelykatu Rotuaarin varrella. Kiinteistössä toimii mm. päivittäistavarakauppa, Alko, Roberts Coffee ja Viikinkiravintola Harald.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Kirkkokatu 16
Part of the city Keskusta Oulu
Contract Type Rent
Floor Plan 60.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet.
Services Oulun ydinkeskustan palvelut vieressä. Kiinteistössä mm. K-supermarket, Alko, kauneudenhoitoalan liikkeitä, Roberts Coffee ja Viikinkiravintola Harald.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo