Office, Vallila

Konepajankuja 3 - 374.00 m²

About the place

Uutta modernia toimistotilaa historiallisessa ja trendikkäässä Vallilan Konepajan korttelissa.

Fredriksberg laajentui B- ja C-taloilla toukokuussa 2020. Nyt rakennuksen 5. kerroksessa on vapaana 374m2 toimistotila. Tilat ovat vielä raakapinnoilla, joten uudella vuokralaisella on hyvä tilaisuus päästä suunnittelemaan tilat ja valitsemaan lopulliset pintamateriaalit.

Fredriksberg sijaitsee keskellä Helsinkiä, loistavien kulkuyhteyksien varrella, historiallisessa ja vanhassa Vallilan Konepajan korttelissa. Alueesta ollaan luomassa tunnelmaltaan ainutlaatuista liike-, toimisto- ja asuinkorttelia, jossa kaupunki ja bisnes kohtaavat. A-talon aulapalvelua ja ravintolaa vetää talon vuokralaisenakin toimiva Wonderland, joka pyörittää talossa myös coworking-toimintaa. Kiinteistössä on pysäköintihalli, pyöräparkki sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Talon ylimmässä kerroksessa toimii tunnelmallinen ravintola, jossa on lämmitetty terassi ja upeat maisemat.

Fredriksbergiä jo suunnitellessa on kiinnitetty huomiota sen ekologisuuteen. Talot on rakennettu BREEAM Excellent- ympäristöluokituksen mukaisesti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (24)
Target information
Location Konepajankuja 3
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 374.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 23 - 27€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Pasilan rautatieasema noin kolmen kilometrin päässä ja Sörnäisten metroasema noin kilometrin päässä.
Services Fredriksbergin kunnostuksen yhteydessä aukeaa alueelle runsaasti palveluita. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, joihin lukeutuvat A-talon vuokrattavat neuvotteluhuoneet, Oluthuone Konepaja, ravintola LoiLoi sekä ravintola Alice, joka tarjoaa vuokralaisille aamupalaa ja lounasta, iltaisin se palvelee alueen asukkaita. Sisäpihalla pyöräpaikkoja lukittujen ovien takana. Aulapalvelu sovittavissa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo