Office, Pasila

Televisiokatu 1 - 760.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Pasilasta.

Kiinteistössä on vuokrattavana yhteensä 6000m2 toimistotilaa, joka jakautuu kerroksiin 2-5. Kerroskoko on noin 1600m2. Kerros on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle, noin 760m2 kokoisiin osiin. Pienin vuokrattava tilakoko on 452m2.

Televisiokatu 1 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin Pasilassa. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, kokous- ja edustuspalvelut, lounasravintola, lounge sekä saunatilat, kuntosali ja pyöräparkki. Lisäksi vuokralaisille on tarjolla autopaikkoja, -latauspisteitä sekä autopesulapalvelut. Kauppakeskus Triplan kattavat palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Televisiokatu 1
Part of the city Pasila
Contract Type Rent
Floor Plan 760.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Ilmalan juna-asemalle alle 10 minuutin kävelymatka. Lähin raitiovaunupysäkki noin 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Services Kiinteistössä on mm. aulapalvelu, kokous- ja edustuspalvelut, lounasravintola, lounge sekä saunatilat, kuntosali ja pyöräparkki. Tarjolla on myös autopaikkoja, -latauspisteitä sekä autopesulapalvelut. Kauppakeskus Triplan kattavat palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo