Office, Kalasatama

Hermannin rantatie 8 - 656.50 m²

About the place

Uutta toimistotilaa Rantatie Business Parkista, Helsingin Kalasatamasta.

Tämä 656,5 m2 kokoinen tila sijaitsee Kasvu-talon 4. kerroksessa. Tila koostuu avotilasta, työhuoneista, kahdesta neuvottelu- ja varastotilasta, sekä sosiaalitiloista.

Rantatie Business Park on moderni ja tyylikäs kokonaisuus Kalasataman kehittyvällä alueella. Toimitilat ovat helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, siivous, vartointi, kokoustilat, remontti- ja sisustussuunnittelupalvelu, lounasravintola, kahvio sekä juhla- ja cateringpalvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (17)
Target information
Location Hermannin rantatie 8
Part of the city Kalasatama
Contract Type Rent
Floor Plan 656.50 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 22 - 26€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla Itäväylää pitkin. Kiinteistössä autopaikkoja vuokrattavana.
Services Kiinteistössä monipuoliset Business Park-palvelut, joihin lukeutuvat mm. lounasravintola, kokoustilat, aula- ja postituspalvelut, autonpesupalvelu ja hierontapalvelu.

Toimiston vuokraan sisältyvät kiinteistön hoito, kiinteistövakuutus, yhteisten tilojen siivous sekä puku- ja suihkuhuoneet kiinteistön kellarissa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo