Office, Mankkaa

Klovinpellontie 1-3 - 253.00 m²

About the place

Hills Business Park tarjoaa modernit ja muuntojoustavat toimitilat Mankkaalta, Kehä II:n varrelta.

Kyseinen noin 253m2 avotoimistotila sijaitsee Hills 2:n 3. kerroksessa. Tila on muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä ja yhteisestä lounge -alueesta.

Hills 1:een on rakennettu koko kiinteistön yhteinen, upea lounge-alue, jossa on tarjolla mm. kahvilapalvelut ja ryhmäliikuntatunteja. Alue mahdollistaa myös rennomman työskentelyn.

Hills Business Park sijaitsee Kehä II:n ja Turunväylän risteysalueella, Espoon Mankkaalla. Se koostuu kahdesta eri tornista, joista Torni 1 eli Hills 1 on rakennettu 2004 ja Torni 2 eli Hills 2 vuonna 2007. Neliöitä kohteesta löytyy yhteensä 18 500m2.

Kiinteistössä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, ravintolapalvelut, neuvottelutilat ja auditorio sekä veloitukseton kuntosali. Lisäksi Rakennuksessa on Cat6-kaapelointi ja jäähdytetty ilmanvaihto. Autoilijoille on pysäköintipaikkoja piha-alueella ja hallissa. Alue on voimakkaasti kehittyvä ja se kuuluu Leppävaaran kaupallisen alueen vaikutuksen piiriin.
Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Klovinpellontie 1-3
Part of the city Mankkaa
Contract Type Rent
Floor Plan 253.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 15 - 19€/m2

Services in the area

Connections Kiinteistö sijaitsee Kehä II:n ja Turunväylän kupeessa. Hyvät bussiyhteydet.
Services Business Park Mankkaalla on ravintola- ja cateringpalvelut, aula- ja vastaanottopalvelut, neuvottelutilat ja auditorio. Lisäksi kiinteistössä on vuokralaisille veloitukseton kuntosali.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo