Office, Karamalmi

Karaportti 5 - 136.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Espoon Karaportissa.

Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavana 136m2 toimisto, joka remontoidaan tulevan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia ja havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Karaportti 5 on toimistokiinteistö high tech-alueella, sen toimitilat on varusteltu nykyaikaisella tekniikalla. Tilat ovat myös helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Talossa on oma lastauslaituri ja tavarahissiyhteys kerroksiin. Myös laboratorio- ja tutkimustilat ovat mahdollisia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (12)
Target information
Location Karaportti 5
Part of the city Karamalmi
Contract Type Rent
Floor Plan 136.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 18 - 22€/m2

Services in the area

Connections Karaportti sijaitsee Turuntien ja Kehä II:n läheisyydessä. Automatka Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle kestää noin 20 minuuttia.
Services Kaikki Karaportin ja Leppävaaran monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä saunaosasto. Aulapalvelu mahdollista järjestää. Viereisessä kiinteistössä lounasravintola. Runsaasti pysäköintitilaa pihalla ja hallissa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo