Office, Pitäjänmäki

Karvaamokuja 2 c - 2577.00 m²

About the place

Uutta toimistotilaa Ultimes Business Gardenissa Pitäjänmäellä.

Karvaamokuja 2 C eli Ultimes Business Garden III -kiinteistöä aloitetaan rakentamaan pian Helsingin Pitäjänmäkeen, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Kiinteistön ensimmäinen vaihe valmistui vuonna 2016 ja toinen vaihe 2019. Kolmas vaihe tarjoaa huippumodernia ja joustavaa toimistotilaa. Kolmannen vaiheen arvioitu valmistumisaika on Q3/2023.

Kiinteistön kokonaispinta-ala on 10 280m2, ja se voidaan jakaa pienempiin osiin esimerkiksi noin 198 m2 – 1470 m2. Tiloja yhdistämällä yhteen tasoon on mahdollista saada jopa 2577m2. Kuvat ovat ensimmäisen vaiheen jo valmistuneista tiloista.

Ultimes Business Garden tarjoaa kattavasti erilaisia palveluja vuokralaisilleen, kuten SmartPost- pakettiautomaatin, pesulapalvelun, autojen huoltoa ja pesua sekä erilaisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluita, kuten hierontaa.

Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäellä. Kiinteistön tilat rakennetaan muuntojoustaviksi ja työtilat on mahdollista järjestää kulloisenkin tarpeen mukaiseksi. Rakentamisessa huomioidaan vahvasti myös vastuullisuus ja kiinteistölle haetaan LEED-ympäristösertifikaattia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (9)
Target information
Location Karvaamokuja 2 c
Part of the city Pitäjänmäki
Contract Type Rent
Floor Plan 2577.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law
Price 25.3 - 29.3€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Vihdintien varrella.
Services Ultimeksessa on erikseen vuokrattavia kokoustiloja ja lounasravintola. Vuokrattavana autopaikkoja hallista ja pihalta. Pitäjänmäen alueen palvelut lähellä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo