Office, Vallila

Kuortaneenkatu 5 - 415.00 m²

About the place

Toimistotilaa perinteikkäässä tekosilkkikutomossa Vallilassa.

Tämä industrial-henkinen 415m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila remontoidaan nykyaikaiseksi uudelle vuokralaiselle ja tilaratkaisuihin on mahdollista päästä vaikuttamaan. Toimistossa on isot ikkunat, jotka tuovat tilaan valoa. Toimistoon on suunniteltu avotoimistoalueita sekä erikokoisia kokous-/projektihuoneita. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Vallilan tekosilkkikutomon toimistorakennus on vuonna 1939 rakennettu punatiilinen teollisuusrakennus, joka on saneerattu persoonalliseksi toimitilakiinteistöksi. Rakennus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Pasilan asemaa. Kiinteistössä on toimitiloja alkaen 50 neliöstä yli 700 neliön kokonaisuuksiin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (4)
Target information
Location Kuortaneenkatu 5
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 415.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 18 - 22€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet, bussit ja raitiovaunu. Lähellä myös parkkihalli. Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit 300 metrin päässä.
Services Vallilan alueen lounasravintolat ja muut palvelut lähettyvillä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo