Office, Aviapolis

Perintökuja 4 - 116.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Vantaalla, Avia Line 3:ssa.

Tämä 116m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Kiinteistön tilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Avia Line on moderni toimistokokokonaisuus, joka koostuu 4 erillisestä rakennuksesta. Kiinteistön tilat on rakennettu niin, että niitä on helppo muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistölle on myönnetty platinatason LEED-sertifiointi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (2)
Target information
Location Perintökuja 4
Part of the city Aviapolis
Contract Type Rent
Floor Plan 116.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 18.1 - 22.1€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja junilla. Lähellä Tuusulanväylää ja Kehä III:sta. Hyvä sijainti lentokentän vieressä.
Services Lyhyt matka kauppakeskus Jumboon. Alueella myös paljon hotelli- ja majoituspalveluita. Autopaikkoja pihalla ja pysäköintitalossa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo