Office, Vallila

Lemuntie 3-5 - 280.00 m²

About the place

Toimistotilaa Vallilan Akselissa & Elinassa.

Tämä 280m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimisto on pääosin avonainen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Tila remontoidaan uudelle vuokralaiselle. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Lemuntie 3-5 eli Vallilan Akseli & Elina on toimistokiinteistö Vallilassa. Alue tunnetaan erityisesti muotoiluun, designiin ja sisustamiseen keskittyneistä yrityksistä. Akseli & Elina sai alkunsa vuonna 2005, kun joukko eri alan suunnittelijoita päättivät muuttaa vanhan Kutter- linja-autokoritehtaan desingnäyttelykeskukseksi. Kiinteistön tilat ovat persoonallisia ja muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vuokralaisten käytössä on pyöräparkit ja suihkutilat. Kiinteistössä on lounasravintola.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Lemuntie 3-5
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 280.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 13 - 17€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähimmälle raitiovaunupysäkille noin 150 metriä, Sörnäisten metroasemalle 2 km matka, Pasilan asemalle noin 2 km matka.
Services Lähellä Vallilan alueen lounasravintolat ja muut palvelut. Kiinteistössä myös oma lounasravintola, pyöräparkit, suihkutilat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo