Office, Haukilahti

Ahventie 4 - 251.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Ahti Business Parkissa, Espoossa.

Tämä 251m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimisto on avonainen, ja siihen kuuluu omat wc-tilat. Tilaa on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Ahti Business Park sijaitsee Espoon Haukilahdessa, Länsiväylän vieressä. Se tarjoaa yrityksille merenläheisen liiketoimintaympäristön ja joustavat, tarpeen mukaan muunneltavissa olevat toimitilat. Lisäksi Ahti tarjoaa vuokralaisilleen erinomaiset liiketoimintaan tukevat palvelut. Näihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, vuokrattavat kokous- ja neuvottelutilat, lounasravintola sekä hyvät pysäköintimahdollisuudet. Työmatkapyöräilijöille on oma pyöräparkki ja pukuhuonetilat. Kiinteistölle on myönnetty Very Good -tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (7)
Target information
Location Ahventie 4
Part of the city Haukilahti
Contract Type Rent
Floor Plan 251.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 11 - 15€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet julkisella liikenteellä ja autolla. Länsiväylän varrella.
Services Aula-palvelu, vuokrattavissa olevat neuvottelu-ja saunatilat. Lounasravintola. Pysäköintipaikkoja, myös vierailijoille.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo