Office, Kruununhaka

Snellmaninkatu 13 - 590.00 m²

About the place

Toimitilaa arvokiinteistössä Helsingin Kruununhaan sydämessä.

Tämä noin 590m2 tila sijaitsee kiinteistön 5.kerroksessa. Tila on raakapinnoilla ja se remontoidaan uudelle vuokralaiselle. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön muista tiloista.

Snellmaninkatu 13 on arvokiinteistö Helsingin Kruunuhaassa. Kiinteistössä on edustava sisäänkäynti, kattavat aulapalvelut ja laadukkaat sekä muuntojoustavat tilat. Kiinteistössä on vuokrattavana myös varastotiloja. Kiinteistön sijainti takaa erinomaisen saavutettavuuden sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (12)
Target information
Location Snellmaninkatu 13
Part of the city Kruununhaka
Contract Type Rent
Floor Plan 590.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, raitiovaunu sekä linja-auto pysähtyvät
aivan kiinteistön edessä ja lähimmälle metroasemalle on vain 400 metriä. Kiinteistöstä löytyy myös pysäköintipaikkoja autoille sisäpihalta sekä autohallista.
Services Kiinteistössä on mm. kattavat aulapalvelut, lounasravintola, kampaamo ja kirjakauppa. Keskustan monipuoliset palvelut vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo