Office, Kamppi

Arkadiankatu 6 - 539.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Kampissa Narinkkatorin lähettyvillä.

Tämä 539m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on avonainen, ja sitä voidaan muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Pohjakuva on esimerkki mahdollisesta tilaistutuksesta ja väliseinien paikoista. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön mallitilasta. Vapautuminen 1.10.2023.

Arkadiankatu 6 on toimisto- ja liikekiinteistö erinomaisella sijainnilla Helsingin Kampissa. Kiinteistön sisätilat on täysin saneerattu. Myös aula ja katutason liiketilat on saneerattu näyttävästi. Sisätilojen energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys luodaan uusilla ratkaisuilla ja viimeisimmillä tekniikoilla. Kiinteistöllä on BREAAM -ympäristösertifikaatti. Kiinteistössä on aulapalvelu, ravintola, pysäköintipaikkoja ja sähköautojen latauspisteitä, pyöräparkki sekä vuokrattavia varastotiloja.

Narinkkatorin ja Kampin kauppakeskuksen vieressä sijaitseva Arkadiankatu 6 sijaitsee hyvin saavuttettavissa olevalla paikalla ja sen ympärillä on Kampin ja keskustan monipuolinen palveluvalikoima.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (13)
Target information
Location Arkadiankatu 6
Part of the city Kamppi
Contract Type Rent
Floor Plan 539.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class C2013
Price 36 - 40€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Bussiterminaali, rautatieasema, raitiovaunuyhteydet sekä metroasema sijaitsevat kävelymatkan päässä. Omalle autolle vuokrattavissa parkkitilaa parkkihallista tai viereisistä pysäköintilaitoksista. Kävely-ja pyöräilykatu Baana kiinteistön vieressa.
Services Keskustan kattava palveluvalikoima lähettyvillä. Kampin kauppakeskus sekä Sokoksen tavaratalo ovat kävelymatkan päässä. Kiinteistössä on aulapalvelu, ravintola, pyöräparkki.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo