Office, Kamppi

Ruoholahdenkatu 14 - 396.00 m²

About the place

Persoonallista toimistotilaa Helsingin keskustassa, Kampin ostoskeskuksen läheisyydessä.

Tämä 396m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilat on helppo viimeistellä yrityksesi tarpeiden mukaan ja brändi-ilmeeseen sopiviksi. Kuvat ovat visualisointeja valmiista tiloista.

Ruoholahdenkatu 14 on liike- ja toimistokiinteistö Helsingin Kampissa. Se on peruskorjattu täysin vuonna 2005, jonka lisäksi kiinteistön rakennusautomaatio on uusittu vuonna 2020. Tämän seurauksena energiatehokkuus on parantunut. Kiinteistössä käytetään vihreää sähköä ja hiilineutraalia jätehuoltoa. Kiinteistöllä on myös Breeam In-Use sertifikaatti Very Good tasolla. Kellarikerroksessa on pyöräparkit ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöitä varten. Alueella on lukuisia lounasravintoloita ja keskustan palvelut sijaitsevat aivan kivenheiton päässä.

Ruoholahdenkatu 14 on liike- ja toimistokiinteistö Helsingin Kampissa. Se on peruskorjattu täysin vuonna 2005, jonka lisäksi kiinteistön rakennusautomaatio on uusittu vuonna 2020. Tämän seurauksena energiatehokkuus on parantunut. Kiinteistössä käytetään vihreää sähköä ja hiilineutraalia jätehuoltoa. Kiinteistöllä on myös Breeam In-Use sertifikaatti Very Good tasolla.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (10)
Target information
Location Ruoholahdenkatu 14
Part of the city Kamppi
Contract Type Rent
Floor Plan 396.00 m²
Floor 6 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24 - 28€/m2

Services in the area

Connections Kampin metroasema, erinomaiset bussi- sekä junayhteydet. Rakennuksen edessä metropysäkki.
Services Keskustan erinomaisten palveluiden äärellä. Keskustan parkkihallit lähietäisyydellä. Vuokralaisella mahdollisuus vuokrata autopaikkoja pihalta tai hallista. Kiinteistön kellarikerroksessa suihkutilat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo