Office, Konala

Ruosilantie 18 - 400.00 m²

About the place

Toimistotilaa Konalassa teollisuuskiinteistön yhteydessä.

Vuokrattavissa 1000m2 toimistotilaa kiinteistön kolmannesta kerroksessa. Tila on siistissä kunnossa, ja siihen kuuluvat omat wc- ja keittiötilat. Toimisto on mahdollista jakaa joustavasti kahdelle käyttäjälle.

Ruosilantie 18 on teollisuus- ja toimistokiinteistö hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin Konalassa. Sen läheisyydessä on useita lounasravintoloita ja lyhyen ajomatkan päässä on Kauppakeskus Ristikko. Toimistorakennuksessa toimii lounasravintola.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (13)
Target information
Location Ruosilantie 18
Part of the city Konala
Contract Type Rent
Floor Plan 400.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 8 - 12€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet joka suunnasta pääkaupunkiseutua. Hyvät kulkuyhteydet Kehä I:stä ja Vihdintietä pitkin.
Services Talossa lounasravintola ja toisella puolella tietä Kauppakeskus Ristikko. Pihalla parkkitilaa, osa lämmitettyjä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo